Foredrag

Jeg kommer gerne ud til jeres virksomhed, arrangement, netværk eller skole og holder et af mine foredrag inden for sund livsstil og personlig udvikling.

Jeg brænder for at inspirere flere til at leve sundere, tro på sig selv, tæmme stressen og leve et meningsfuldt liv med masser af energi og overskud.

Mine foredrag er en blanding af den viden, jeg har fået i mit arbejde som stress- og livsstilscoach, og personlige erfaringer fra det virkelige liv.

Sund bevidsthed

Få sundere vaner og leve sundt og undgå stress og andre livsstilssygdomme, det er noget de fleste gerne vil. Men hvorfor er det så svært? Hvad skal der egentlig til for at lykkes med det? Hvorfor gør vi det ikke bare? Hvordan slipper man for den dårlige samvittighed?  Hvordan undgår man at få stress af den massive fokus på sundhed, der er i dag? eller bliver helt fanatisk, så der står broccoli ud af ørerne. Det og meget mere får du svar på i dette foredrag, der sætter fokus på sundhed uden dårlig samvittighed eller fanatisme.

kontakt mig for booking

Er du dum? eller hva’

Foredraget tager udgangspunkt i Christina Bonitas oplevelse som ordblind. Hvordan hun kæmpede sig igennem skolen og fik at vide at hun var for dum til at blive til noget og ikke ville kunne klare de boglige uddannelser. Barndommens selvværd forsvandt, men noget i hende ville ikke give op. Hør hvordan hun overvandt lærernes dom, genfandt sit selvværd, fik topkarakterer og hvorfor vi aldrig skal lytte til, hvad andre synes og mener om vores intelligens.

Foredraget handler om at tro på sig selv, uanset hvad andre siger og at gå efter sine mål og drømme i livet. Henvender sig til både unge, forældre og voksne, der vil styrke deres selvværd, få mere tro på sig selv eller støtte deres børn i det.

kontakt mig for booking