Referencer

Zanne Stubkjær Puchleitner
Jeg fik stille nogle dybtgående spørgsmål der fik afgørende betydning for min karriere

”Christina hjalp mig med at finde ud af, om jeg skulle blive på den karrierevej, som jeg tilfældigvis var havnet på, eller om jeg skulle forfølge mine drømme og gå i en helt anden retning. Udelukkende ved hjælp af tilsyneladende enkle, men alligevel utroligt dybdegående spørgsmål.

Med Christinas hjælp fandt jeg ud af det, jeg måske inderst inde allerede godt vidste. I hvert fald satte Christinas coaching gang i tankerne på en sådan måde, at episoder, som fandt sted for mange år siden, pludselig dukkede op i erindringen (meget imponerende!) og fik afgørende betydning for min beslutning.

Uden Christinas hjælp var der mange aspekter (nemlig bløde værdier som følelser, frem for mere eller mindre håndgribelige værdier som økonomi, samfundets normer og andres mening), jeg slet ikke havde taget med i mine funderinger og overvejelser, og jeg ville formentlig aldrig have været i stand til at træffe beslutningen og ville stadig gå og være i ligeså meget tvivl, som jeg har været de sidste mange år.”

Deltog i et coachingforløb

Sumreen Akhtar
Jeg føler mig nu, som et menneske med ressourcer og har fået mere energi

Jeg har lært mig selv at kende og nye sider af mig selv samt at acceptere, der hvor jeg er. Jeg er kommet tilbage på sporet og har lært, at sund livsstil handler om at have det godt og starter med ens krop og ikke kun via kosten.

Jeg har fået meget mere energi og fået viden, der kan bruges lige der, hvor jeg er i livet.

Det har været skønt og lærerigt og trygt, det har været super godt at få hjælp til min stresssituation med et kræftsygt barn. Jeg har følt mig hørt og forstået.

Christina Bonita’s coaching har virket godt på mig, fordi jeg følt mig som et menneske med ressourcer og ikke sygeliggjort, som hvis jeg har været hos psykolog.

Christina Bonita er god til at skabe et rum hvor alle er trygge. Hun er god til at nå ind til os alle, også selvom vi er forskellige steder i livet. Hun giver masser af energi og motivation.

Deltog i 12 ugers sund livsstilsforløb

Maria Johansen
Jeg fik troen på mit parforhold tilbage og blev bevidst om hvilke værdier jeg vil have i mit liv.

Jeg har virkelig sat pris på dette forløb og energi til forandring, er kommet tilbage og troen på mit parforhold, som var helt ærlig væk for en måned siden. Ved at få gjort værdierne tydelig, ved jeg nu hvordan jeg kan udtrykke, dem over for min partner og børn. Jeg er blevet bevidst om hvilke værdier jeg har og hvad jeg vil have i mit liv og hvor jeg bruger for meget energi.

Instinkterne gjorde det bare, så tydeligt for mig hvem jeg er og hvor jeg skal justere fordi overleveren i mig fælder alt for meget også på bekostning af min familie.
Jeg fik meget ud af opgaverne og at det positive kunne påvirke mig så meget kom bag på mig.
Der er ingen tvivl om at det for mig blev tydligere under vores coachingsamtaler hvad jeg egentligt fandt vigtigt men processen, var fin specielt for mig som har brug for at diskutere ting på plads.

Jeg havde nemt ved at connecte til Christina Bonita og det var nemt at tale i telefon og jeg er ellers ikke vild med at tale i telefon.

Deltog i et livs- & værdiafklaringsforløb

Signe Lang
Jeg har fundet ro til mig selv i hverdagen.

Jeg blev meget positiv overraskede at finde frem til, hvad der er vigtig for mig og den situation jeg er i. Jeg fik fokus på mig selv og hvad jeg har brug for og blev mere bevidst om valg og muligheder. jeg har fundet ro til mig selv i hverdagen.

Deltog i 12 ugers livsstilsforløb

Peggy Mireles 
Jeg er blevet holdt til ilden.

“Jeg har nået mine mål og fået masser af viden og blevet holdt til ilden og motiveret af Christina Bonita’s kærlige støtte.

Hun forstår bare, hvad det er jeg lige har brug for.
Om det er et skub eller forståelse for mine udfordringer, så har hun været guld værd.”

Deltog i et individuel livsstilsforløb

Luise Moe Meyer
Christina Bonita er meget lyttende og byder ind med seriøse iagttagelser og relevante spørgsmål

Jeg har fået en klarhed over det, som jeg allerede gør ”rigtigt” (i forhold til kost) og et større fokus på det, jeg kan gøre bedre/anderledes i forhold til motion, at finde balance etc.
Det er dejligt at have online tilgang til materialet, så jeg kan se det og lave øvelserne, når det passer ind i min kalender. Jeg har kunne gense materialet og brugt det til at få inspiration. Det har virket speciel godt med en kombination af video, praktisk teoretisk viden og opgaverne. Forløbet har krævet at jeg har måtte sætte tid af til det, men samtidig en øvelse til at lære at sætte tid af til mig selv.

Christina Bonita er meget lyttende (jeg nok meget talende) – men byder ind med seriøse iagttagelser og relevante spørgsmål. Jeg mærker tydeligt hendes passion og dedikation.
Hun er god til at give plads og tage udgangspunkt i der, hvor vi som hold lige er.

Deltog i 12 ugers sund livsstilsforløb

Nadia H. Mirza
Jeg fik nye perspektiver på mit liv og på hvad jeg bruger energi på.

Jeg har fået nogle redskaber med på vejen. Nogle nye måder at tænke på, istedet for hvad jeg plejer.

Fik nogle gode opgaver og spørgsmål der fik mig til at se ny perspektiver på mit liv og hvad jeg bruger min tid og energi på.

Christina Bonita er god til at gennemskue hvad der er på spil og stille spørgsmål, så jeg kunne se mit liv med ny indsigt og erkendelser der er med til at påvirke hvad jeg fremadrettet vil bruge energi på og dermed kan have mere tid med min kernefamilie og få bedre relationer med min familie.

Deltog i livs- & værdiafklaringsforløb

Christina C Larsen 
Jeg er blevet bedre til at stoppe op og lytte til mig selv.

Forløbet har været spændende og jeg har fået en masse gode værktøjer til at give mig mere overskud i hverdagen, det har givet mig nogle aha oplevelser. Jeg er blevet bedre til at stoppe op og lytte til mig selv.
CB er virkelig dygtig og fik absolut sat gang i nogle tanker. hun fik guide mig så jeg fik ideer til hvordan jeg får mere motion ind i min hverdag.

Deltog i 12 ugers sund livsstilsforløb

Farah Majid
Jeg opnået et vægttab på 8 kg uden afsavn

“Jeg har fået motivation til at leve sundt og træne regelmæssigt og mere effektiv og opnået vægttab på 8 kg og gået 2 tøj str. ned på 8 uger uden at lide afsavn og føle sult. Det har givet mere mod og selvtilfredshedsfølelse.

Det bedste er, at der har samtidig har været fokus på stressreduktion, så jeg har fået mere indre ro og sover bedre.
Jeg er topmotiveret til at forsætte med de redskaber jeg har fået.”

Deltog i 8 ugers individuel livsstilsforløb

Zarah Jacoby
Det var godt at blive skubbet og få fokus på det jeg havde udskudt.

Forløbet har gjort at jeg tænker anderledes i hverdagen, jeg har fået fokus på hvordan jeg bryder med ting der ikke fungere. Jeg har fået fokus på ting, der skal ændres og redskaber til at gøre noget ved det.

Forløbet har været alsidigt og kommet rundt i mange emner, man kan lægge så meget i som man har overskud og at man har mulighed for at følge op med online materialet når man har tid.

Det var godt at blive skubbet og få fokus på ting jeg godt vidste, men som jeg selv havde udskudt. så jeg fik gjort noget ved det.

Christina Bonita er god til at forklar tingene, så de giver mening og kan bruges i ens liv.

Det er et godt forløb, som giver noget at tænke over og have mulighed for at ændre sin situation.

Mette Holm 
Jeg er blevet mere glad og positiv.

Jeg er blevet mere positiv og har fået nogle værktøjer til at opnå det jeg gerne vil og lidt til at forebygge stress og så er jeg blevet opmærksom på mine vaner og mønstre.

Jeg er blevet mere glad og positiv og færre bekymringer. jeg er begyndt at dyrke yoga og får gåtur for at få pusterum og balance ind i hverdagen.

Christina Bonita har været rigtig god til at skabe motivation hos mig.

Jeg synes det har været speciel godt at der har været meget med det psykiske aspekt om selvværd, perfektionisme og stress og læren om de feminine og maskuline energier.

Deltog i 12 ugers sund livsstilsforløb