The Butterfly Effect Method

Der er ikke 2 sommerfugle, der er ens, og der er ikke 2 mennesker, der har helt samme liv. Det er med til at gøre os unikke.

Hvis du ikke er tilfreds med dit liv og din livsstil, og den ikke giver dig den livsglæde og energi du ønsker, har du brug for en livsstils-transformation.

Derfor udviklede jeg The Butterfly Effect Method™, der transformerer dit liv og din livsstil fra en utilfreds larvetilværelse til et liv som smuk farverig sommerfugl, der kan powerfly og flyve lige præcis derhen, hvor du vil og nyde livet på din måde.

Ligesom sommerfuglelarven går ind i sin puppe og transformerer sig til en smuk sommerfugl, har du brug for at gå ind i din personlige transformation. Hvordan den helt ser ud er individuel, men den kræver en indsats.

Med The Butterfly Effect Method™ får du hjælp til at få en sundere livsstil, genopbygge energi og glæde, tro på dig selv. Du udvikler dig og lærer dig selv bedre at kende og øger dit bevidsthedsniveau i hverdagen og får hele dig med i din personlig udvikling.

Fysisk vinge

Motion

Vi er skabt til at bevæge os og får energi af at bevæge os i rette mængder. Vi har både brug for daglig bevægelse og motion. Vi har brug for at udfordre os på styrke, udholdenhed, balance og koordinering.

Kost

Vi har brug for en varieret kost, der hver dag giver os livsvigtig næring i form af makro- og mikronæringsstoffer i de rette mængder. Sund kost giver energi til både krop og hjernen og holder én rask og stærk gennem livet.

Mentale vinge

Mindset

Vores tanker bliver til vores følelser, og vores følelser bliver til vores adfærd og handlinger.
Det påvirker dine overbevisninger om dig selv, og hvad der er muligt. Ens mindset styrer ens vaner og barrierer.

Mindful

Vi er ikke maskiner og har brug for hvile i form af søvn, pauser og vejrtrækning. Vi har brug for balance i livet, så der både er plads til alenetid, tid med venner og nære relationer samt pligter.

Den magiske transformative krop

Målafklaring:
Gør dit mål klart og specifikt, så du kan se dit mål for dig

Motivation:
Du får kun gjort noget når du ved, hvorfor det er vigtigt for dig og kender din indre drivkraft

Barriere:
Alt det, der kan stoppe dig og gør det besværligt, skal frem i lyset, så du kan håndtere det

Bryd lydmuren:
Dine uvaner og overbevisninger bliver brudt ned her med kraftfulde redskaber

Nye muligheder:
Når diverse barrierer ikke findes, bliver noget nyt muligt, og du kan se positivt fremad

Action:
Din strategi og handlingsplan er klar, og du kan nu gennemføre din transformation step by step.