Kærlighed overvinder alt, hvis den består livets prøvelser

På Bremen Teater i københavn fortalte jeg for første gang noget meget personligt og om hvordan det er at måtte leve i eksil, som det hedder når man ikke kan bo i sit hjemland pga. politiske regler til 300-400 mennesker.

Jeg viste ikke det var som at flygte fra krig, som nogen har været inde og beskrive det.

Jeg vidste bare jeg var forelsket og vil leve sammen med min mand, som jeg i princippet også blev tvunget til at gifte mig med hvis vi vil leve samme, for sådan var de politiske regler. Heldigvis var han den rette og vi har holdt sammen i tykt og tyndt. og kærligheden er blevet stærk og overvundet alt.

Jeg ved at rigtig mange i dag sidder i familiesammenføring og kæmper med regler og meget mere og det kræver, at man selv prøver det for at helt at kunne forstå.

Jeg selv er blevet mødt med – Kan du ikke bare flytte til din mands hjemland?

Øhh jo det kunne jeg jo nok. Men det var så ikke lige min interesse at flytte til slumkvarter, hvor der bliver skudt og leve uden nogen former for sikkerhed og slutte min uddannelse og ingen penge have som jeg vil have hvis jeg forsatte mit liv i Norden.

Jeg mener også som dansker skal man have lov til at selv at bestemme om man vil blive boende i sit hjemland eller ej, og ikke forvist til fremmede lande.

Den gang opfyldte jeg alle reglerne, på nær en og det var at min mand ikke var fyldt 24 år. Selv om andre dansker, der finder en inden for EU kan blive gift som 18 årig og leve sammen med den de elsker.  Kunne jeg ikke.

Hvorfor deler jeg dette?

Jeg blev meget påvirket på flere planer at leve eksil og i video fortæller jeg i korte træk om det.

Jeg deler fordi det er vigtigt for mig at andre måske åbner deres øjne og prøver at forstå.
Jeg forventer ikke at man kan sætte sig ind i det eller forstå.
Jeg ønsker heller ikke at nogen skal synes det er synd for mig.  Jeg har hele vejen selv taget nogen valg og blevet i mit parforhold og kæmpet videre.
Jeg har opnået det jeg ville, nemlig at finde den store kærlighed og den har overvundet alt.

Men jeg ved ikke alle er lige så heldige og kærligheden bliver ødelagt af at blive sat på ekstra prøve. Derfor hjælper jeg også folk der sidder i familiesammenføring og lever under dvs. regler med et gratis mentorforløb du kan finde det her