Mit livsformål

At se dig stråle af livsglæde, have gåpåmod og indre power til at leve dit liv fuldt og helt på din måde.
At hjælpe og MOTIVERE dig til at leve livet fuldt ud og have en livsstil, du elsker og som fylder dig med MAX energi og TRO på dig selv, er min PASSION.

Hvorfor?
Mange lever ikke livet, fordi de ikke tror nok på sig selv, har begrænsende overbevisninger eller lever ved siden af dem selv og har glemt at mærke sig selv i en travl hverdag med pligter og udfordringer.
Stræben efter idealer og det perfekte liv kan blive for meget for os alle. At finde ind til egen værdier og leve efter dem kan give den frihed og livsglæde mange søger.

Hvem hjælper jeg

Oplever du stress i hverdagen? Mangler du energi og føler dig ofte træt? eller er du utilfredshed med din situation eller mærker, at der mangler noget?

Du er ikke glad og tilfreds med dit liv eller livsstil, hvis du kender til ovennævnte. Jeg ved det, fordi jeg selv har været der.

Det var det, der gjorde at jeg selv søgte efter løsninger, udviklede The Butterfly Effect Method™, som tager udgangspunkt i DIG og dit liv.

Min rolle som coach

Jeg støtter og hjælper dig, der er klar til forandring i dit liv og livsstil. Jeg stiller coachende spørgsmål, der åbner op for dit hjerte og bevidsthed.

Du lærer dig selv bedre at kende, og jeg støtter dig til at finde svarende og ny energi frem fra din kerne. Jeg ser dine blind spots og potentiale samt holder styr på dit commitment, så du transformerer dit liv og får den livsstil, du elsker.

Jeg bruger min kraftfulde redskaber sammen med min intuition og empati, giver indspark, når jeg fornemmer, at det er det, du har brug for for at rykke dig. Jeg gør dig stærk i de svære situationer og giver Highfives, når du rykker dig.

Christina Bonita stillede nogle tilsyneladende enkel, men alligevel utroligt dybdegående spørgsmål, der gav afklaring.

”Christina Bonita hjalp mig med at finde ud af, om jeg skulle blive på den karrierevej, som jeg tilfældigvis var havnet på, eller om jeg skulle forfølge mine drømme og gå i en helt anden retning. Udelukkende ved hjælp af tilsyneladende enkle, men alligevel utroligt dybdegående spørgsmål”

Zanne strubkær Puchleitner

Min rolle som underviser

Jeg elsker at være på og skabe intensitet og dybde.

Jeg skaber synergi og plads til refleksion. Med min humor og afslappethed får jeg alle med. Jeg bruger meget mig selv og min livshistorie.

Jeg bruger alt det, jeg har med mig fra +15 års undervisningserfaring og arbejder både kreativt og dynamisk med grupper, hvor der er oplevelse for alle sanserne.

“Christina Bonita´s undervisning er skøn og positiv. Hun er god til at skabe en afslappet stemning men samtidig ambitiøs med en god balance”

Signe Lang

Mine 5 vigtigste livsværdier

  • Passion: Jeg arbejder med det, jeg brænder for og gør mit bedste for at yde høj service og kvalitet

  • Autentisk: Jeg er nærværende og mig selv samt til tider provokerende

  • Balance: Gør at jeg kan trække vejret og har overskud til alt det, der betyder noget for mig

  • Udvikling: Holder mig bevidst vågen og målorienteret

  • Selvbestemmende: Giver mig frihed til at skabe og være kreativ og kunne sige til og fra

Fik troen på mig selv og andres tro frem.

Jeg fik som barn en labels på ordblindhed, og skolen var ved at overbevise mig om, at jeg ikke kunne blive til noget. Men min indre Pippi Langstrømpe gav ikke op.

Coaching kom ind tidligt, da jeg begyndte at undervise i svømning som 14 årig, og brugte det til at få børnene til at se deres frygt i øjnene og gøre det svære alligevel; nemlig at springe ud i vandet. Jeg lærte dem mere end svømning – nemlig at tro på sig selv og trodse frygten.

Kærlighed og kildevand

Jeg er livsnyder og forelskede mig i Brasilien som ung og tog en souvenir med hjem, som blev min bedre halvdel. Det førte til et liv i eksil i Sverige pga. jeg valgte kærligheden til min brasilianske mand og gifte mig. Kærligheden blev fyldt med en presset hverdag med stram økonomi og med udfordringer med at forholde sig til lovgivning og regler på begge sider af sundet.

En anden verden

I en periode boede vi i Brasilien i et slumkvarter (Favela) kaldet “Pelo porco”, hvor min mand vokset op. Jeg lærte at navigere i den junglelov, der hersker med mafia, korruption og narko liv på gaden og oplevede det, man kun ser på film. Min elskede svigermor gjorde alt for, at jeg skulle føle mig godt tilpas i slummen og hyggesnakkede på verandaen om alt mellem den spirituelle verden og GUD. Hun døde desværre alt for tidligt i kampen mod kræft og efterlod 2 børn, som jeg i en 2 års periode tog mig af sammen med min mand, indtil de blev udvist af Sverige i 2015.

Livets prøvelser og visdom

Det var en periode med store omvæltninger, der stod på arbejdsløshed, stress og graviditet. Derfor fik jeg brug for en timeout, da min svigermor døde og blev sygemeldt.

Jeg gik fra at have 1 barn til 4 børn i en 3 V. lejlighed, som satte mine grænser og rumlighed på prøve.

Jeg lærte at sige fra og lytte til mig selv. I samme periode fik jeg mine livsvigtige coaching redskaber og brugte dem dagligt for ikke bryde samme, og det var blandt andet med til at gøre at ægteskabet holdt til de daglige udfordringer med egne børn og min mands mindre søskende fra Brasilien.