Hej med dig jeg hedder Christina Bonita

Jeg hjælper dig der er ambitiøs med dit liv, med at skabe det liv du elsker og med at steppe op og ind i dit livs vildeste forvandling.

Et liv der giver mod til at stå ved den du er og leve et autentisk liv i integritet med dine værdier og stå imod hverdagens udfordringer med sårbarpower.

Fra sammenbrud til gennembrud

Min mand gjorde sig klar til at rejse til Brasilien næste dag, for at få sin mor på privat hospital. Hun boede i slummen og var ved at blive kvalt i sin kræft som havde spredt sig til spiserøret. 

Om morgen meddelte han mig, at han havde fået besked, at hun var død om natten.

Min verden faldt sammen, jeg var arbejdsløs, gravid og var helt udbrændt efter flere år i eksil i Sverige, ensom og ulykkelig over ikke at have råd til noget og ikke kunne finde et arbejde og kunne slet ikke genkende mig selv mere.

Jeg var en taber og klar til at død

Den dag fik jeg nok. Livet var hårdt og uretfærdigt.
Min mand rejste og jeg sygemeldte mig samme dag sommeren 2013. 

Jeg kunne ikke klare livet mere, jeg var brugt op og havde mistede mig selv fuldstændig i jobsøgning og jeg havde brug for en timeout.

Brug for at finde en løsning, hvor jeg kunne være glad og tro på livet vil mig det godt.

Lægerne, psykolog og psykiater kunne ikke hjælpe mig, så jeg måtte finde min egen løsning, hvor jeg kunne genskabe mig selv igen og finde tilbage til den jeg var engang glad, optimistisk og fyldt med gåpåmod.

I dag er jeg et helt andet sted
Jeg powerflyer mit liv med tro på mig selv og er glad og tilfreds med mig selv og livet.

Livet er ikke hårdt og uretfærdigt, men vi alle vil opleve udfordringer, men der er stor forskel på hvordan vi tackler det og har det med det.

Jeg brænder for at hjælpe dig med at powerfly dit liv og sætte dig selv fri af begrænsninger der holder dig nede, så du kan flyve derhen du vil være og leve dit liv.

Min mission:

De fleste lever ikke livet, fordi de ikke tror nok på sig selv, har begrænsende overbevisninger eller lever ved siden af dem selv og har glemt at mærke sig selv i en travl hverdag med pligter og udfordringer.

De fleste ønsker at være lykkelig og jagter lykken i stræben efter urealistiske idealer og det perfekte liv, som kan blive for meget for os alle. De fleste kender ikke sine værdier eller lever ikke efter dem og det i sig selv kan være den største stressfælde vi møder i dag på arbejdsmarkedet og i vores liv.

At finde ind til egne værdier og leve efter dem kan give den frihed og livsglæde mange søger og stoppe med at gå efter det urealistiske perfekte liv.

Kan du genkende bare noget af dette?

Jeg har selv været der, det var ikke kun mit sammenbrud men hele mit liv jeg forvandlet fordi jeg havde en masse med mig i min bagage og et mindset der gav mig nogle uhensigtsmæssige strategier. 

Derfor udviklet jeg også The Butterfly Effect method™  for at kunne hjælpe dig med at sætte dig selv fri, optimere din livsenergi, lære at håndtere livets udfordringer og træde ud af hamsterhjulets hverdagsstress og ind i sårbarpower og powerflye dit liv med et nyt mindset der giver dig hverdagsglæde, overskud og indre sindsro. Lære dig selv at kende og leve i integritet med dine værdier og være tro mod dig selv og mod til at være dig.

Optimer din livsstil, så den støtter dig og giver den energi en powerfly har brug for.

JEG TROR PÅ:

 • Vi alle har mulighed for at blive og være lykkelig og tilfreds med os selv og livet, men det kræver et mindset, der giver dig nogle gode strategier og vaner
 • Guldet ligger i din sårbarhed, når du vel og mærke tør bruge den kraftfuld. Det som jeg også kalder Sårbarpower
 • Når du kender dine værdier og lever efter dem, kan du få den energi og livsglæde du vil have og undgå den stress som dræber
 • check
  Vi alle kan blive til noget og gør en forskel med de evner, erfaringer vi har har med os

Jeg tro ikke på:

 • Du skal nøjes og må lære at accepterer at livet er hårdt
 • Du skal være perfekt. Derimod tror jeg på du er noget særlig, når du tør være dig og uperfekt og give slip på den kontrol der ligger i at prøve at være perfekt
 • Vi må tage os samme og knogle os frem til målet. Tværdigmod men vi har brug for at tage ansvar og action på det der er vigtig for os
 • check
  Du er svag og en taber. Du har måske nogle begrænsende overbevisning og noget bagage med dig men det kan der laves om på så du kan blive en ægte Powerflyer

Min rolle som powerfly coach:

Jeg støtter og hjælper dig, der er klar til forandring i dit liv og livsstil. Jeg stiller coachende spørgsmål, der åbner op for dit hjerte og bevidsthed.

Du lærer dig selv bedre at kende, og jeg støtter dig til at finde svarene og ny energi frem fra din kerne. Jeg ser dine blind spots og potentiale samt holder styr på dit commitment, så du transformerer dit liv og får den livsstil, du elsker.

Jeg bruger min kraftfulde redskaber sammen med min intuition og empati, giver indspark, når jeg fornemmer, at det er det, du har brug for for at rykke dig. Jeg gør dig stærk i de svære situationer og giver Highfives, når du rykker dig.

Zanne strubkær Puchleitner

Christina Bonita stillede nogle tilsyneladende enkel, men alligevel utroligt dybdegående spørgsmål, der gav afklaring.

”Christina Bonita hjalp mig med at finde ud af, om jeg skulle blive på den karrierevej, som jeg tilfældigvis var havnet på, eller om jeg skulle forfølge mine drømme og gå i en helt anden retning. Udelukkende ved hjælp af tilsyneladende enkle, men alligevel utroligt dybdegående spørgsmål”

Min rolle som underviser:

Jeg elsker at være på og skabe intensitet og dybde.

Jeg skaber synergi og plads til refleksion. Med min humor og afslappethed får jeg alle med. Jeg bruger meget mig selv og min livshistorie.

Jeg bruger alt det, jeg har med mig fra +15 års undervisningserfaring og arbejder både kreativt og dynamisk med grupper, hvor der er oplevelse for alle sanserne.

Signe Lang


“Christina Bonita´s undervisning er skøn og positiv. Hun er god til at skabe en afslappet stemning men samtidig ambitiøs med en god balance”

Mine 5 vigtigste livsværdier

 • 1
  Passion: Jeg arbejder med det, jeg brænder for og gør mit bedste for at yde høj service og kvalitet
 • 2
  Autentisk: Jeg er nærværende og mig selv samt til tider provokerende
 • 3
  Balance: Gør at jeg kan trække vejret og har overskud til alt det, der betyder noget for mig
 • 4
  Udvikling: Holder mig bevidst vågen og målorienteret
 • 5
  Selvbestemmende: Giver mig frihed til at skabe og være kreativ og kunne sige til og fra

Vil du lære at powerfly your life?

Jeg har udviklet The Butterfly Effect Method™ der giver dig mulighed for at tage en hurtigere og nemmer vej end jeg selv har gjort, som bygger på kognitiv coaching, NLP, mentalt og fysisk sundhed, personlighedsudvikling, systematisk tænkning, positiv psykologi og kommunikation.


Insert Call to Action