Powerflyer

Signe Lang

Jeg har fået ro til mig selv i hverdagen

Jeg blev meget positiv overraskede at finde frem til, hvad der er vigtig for mig og den situation jeg er i.


Jeg fik fokus på mig selv og hvad jeg har brug for og blev mere bevidst om valg og muligheder. jeg har fundet ro til mig selv i hverdagen.

Sumreen Akhtar

Jeg føler mig nu som et menneske med ressourcer

Jeg har lært mig selv at kende og nye sider af mig selv samt at acceptere, der hvor jeg er. Jeg er kommet tilbage på sporet og har lært, at sund livsstil handler om at have det godt og starter med ens krop og ikke kun via kosten.


Jeg har fået meget mere energi og fået viden, der kan bruges lige der, hvor jeg er i livet. Det har været skønt og lærerigt og trygt, det har været super godt at få hjælp til min stresssituation med et kræftsygt barn. Jeg har følt mig hørt og forstået.


Christina Bonita’s coaching har virket godt på mig, fordi jeg følt mig som et menneske med ressourcer og ikke sygeliggjort, som hvis jeg har været hos psykolog.


Christina Bonita er god til at skabe et rum hvor alle er trygge. Hun er god til at nå ind til os alle, også selvom vi er forskellige steder i livet. Hun giver masser af energi og motivation.

Zanne Stubkjær Puchleitner

Jeg fik stille nogle dybtgående spørgsmål der fik
afgørende betydning for min karriere

”Christina hjalp mig med at finde ud af, om jeg skulle blive på den karrierevej, som jeg tilfældigvis var havnet på, eller om jeg skulle forfølge mine drømme og gå i en helt anden retning. Udelukkende ved hjælp af tilsyneladende enkle, men alligevel utroligt dybdegående spørgsmål.


Med Christinas hjælp fandt jeg ud af det, jeg måske inderst inde allerede godt vidste. I hvert fald satte Christinas coaching gang i tankerne på en sådan måde, at episoder, som fandt sted for mange år siden, pludselig dukkede op i erindringen (meget imponerende!) og fik afgørende betydning for min beslutning. Uden Christinas hjælp var der mange aspekter (nemlig bløde værdier som følelser, frem for mere eller mindre håndgribelige værdier som økonomi, samfundets normer og andres mening), jeg slet ikke havde taget med i mine funderinger og overvejelser, og jeg ville formentlig aldrig have været i stand til at træffe beslutningen og ville stadig gå og være i ligeså meget tvivl, som jeg har været de sidste mange år.”

Hør interviewet med Zanne

Luise Moe Meyer

Christina Bonita er meget lyttende og byder ind med seriøse iagttagelser og relevante spørgsmål

Jeg har fået en klarhed over det, som jeg allerede gør ”rigtigt” (i forhold til kost) og et større fokus på det, jeg kan gøre bedre/anderledes i forhold til motion, at finde balance etc.

Det er dejligt at have online tilgang til materialet, så jeg kan se det og lave øvelserne, når det passer ind i min kalender. Jeg har kunne gense materialet og brugt det til at få inspiration.

Det har virket speciel godt med en kombination af video, praktisk teoretisk viden og opgaverne. Forløbet har krævet at jeg har måtte sætte tid af til det, men samtidig en øvelse til at lære at sætte tid af til mig selv.

Christina Bonita er meget lyttende (jeg nok meget talende) – men byder ind med seriøse iagttagelser og relevante spørgsmål. Jeg mærker tydeligt hendes passion og dedikation.
Hun er god til at give plads og tage udgangspunkt i der,

hvor vi som hold lige er.

Maria Johansen

Jeg fik troen på mit parforhold tilbage og blev bevidst om hvilke værdier jeg vil have i mit liv

Jeg har virkelig sat pris på dette forløb og energi til forandring, er kommet tilbage og troen på mit parforhold, som var helt ærlig væk for en måned siden. Ved at få gjort værdierne tydelig, ved jeg nu hvordan jeg kan udtrykke, dem over for min partner og børn. Jeg er blevet bevidst om hvilke værdier jeg har og hvad jeg vil have i mit liv og hvor jeg bruger for meget energi.

Instinkterne gjorde det bare, så tydeligt for mig hvem jeg er og hvor jeg skal justere fordi overleveren i mig fælder alt for meget også på bekostning af min familie. Jeg fik meget ud af opgaverne og at det positive kunne påvirke mig så meget kom bag på mig.

Der er ingen tvivl om at det for mig blev tydligere under vores coachingsamtaler hvad jeg egentligt fandt vigtigt men processen, var fin specielt for mig som har brug for at diskutere ting på plads. Jeg havde nemt ved at connecte til Christina Bonita og det var nemt at tale i telefon og jeg er ellers ikke vild med at tale i telefon.

Christina C. Larsen

Jeg er blevet bedre til at stoppe op og lytte til mig selv

Forløbet har været spændende og jeg har fået en masse gode værktøjer til at give mig mere overskud i hverdagen, det har givet mig nogle aha oplevelser.


Jeg er blevet bedre til at stoppe op og lytte til mig selv.


CB er virkelig dygtig og fik absolut sat gang i nogle tanker. hun fik guide mig så jeg fik ideer til hvordan jeg får mere motion ind i min hverdag.

Peggy Mireles

Jeg er blevet holdt til ilden

Jeg har nået mine mål og fået masser af viden og blevet holdt til ilden og motiveret af Christina Bonita’s kærlige støtte.

Hun forstår bare, hvad det er jeg lige har brug for.
Om det er et skub eller forståelse for mine udfordringer, så har hun været guld værd.”

Nadia H. Mirza

Jeg fik nye perspektiver på mit liv og hvad jeg bruger min energi på

Jeg har fået nogle redskaber med på vejen. Nogle nye måder at tænke på, istedet for hvad jeg plejer. Fik nogle gode opgaver og spørgsmål der fik mig til at se ny perspektiver på mit liv og hvad jeg bruger min tid og energi på. Christina Bonita er god til at gennemskue hvad der er på spil og stille spørgsmål, så jeg kunne se mit liv med ny indsigt og erkendelser der er med til at påvirke hvad jeg fremadrettet vil bruge energi på og dermed kan have mere tid med min kernefamilie og få bedre relationer med min familie.

Lena S. Jørgensen

Jeg tror nu mere på mig selv og søger nu job med mere selvtillid og glæde

At blive coachet af Christina Bonita har givet mig glæde og gejst og mod til fortsat at søge job.
Samtidig gjort mig mere modig og tror mere på mig selv og mine meninger er gode nok.

Jeg har allerede anbefalet dig og jeg siger de gør det godt. Man kommer til at tro på sig selv og får gejst og positive tanker.

Vil du også Powerfly dit liv?